Massagedyna erbjudanden

Prisvärd massagedyna

Här  hitta bra du erbjudanden på massagedynor,som kan ge dig en skön och avkopplande massage till ett bra pris.

Massagedyna SKU: OBH 6090

Massagedyna SKU: OBH 6090 Härligt avkopplande Shiatsumassage med extra lång massagedyna.

OBH Nordicas massagedyna har ett praktiskt remsystem vilket gör att du kan fästa massagedynan på nästan vilken stol som helst.

Spänn remmarna runt stolsryggen och fäst även remmarna runt sittdelen om möjligt. Massagedynan sitter nu stadigt! Naturligtvis kan du även bara placera massagedynan i stolen, fåtöljen eller soffan utan att fästa den om du föredrar det.

3D-funktionen fungerar på det sätt att tillsammans med vibration, massage och värme ger det en extra djupgående massageupplevelse för din rygg.

Vill du ha över hela ryggen? Välj att du ett program som gör att den går upp och ned längs ryggen med två olika massagetyper. Dels djupknådande cirkulerande Shiatsu och avkopplande rullande massage.

Det finns sex program. Hel, övre och undre rygg i både Shiatsu och Rullande Punkt Shiatsumassage som håller kvar massagen på exakt det ställe du önskar.

Snabb uppvärmning inom en minut för både rygg och skuldror ger extra avkoppling.

Massagehuvudena lyser röda när värmen är aktiverad. De olika funktionerna ställs enkelt in via en separat kontrollpanel.

Just nu 44% rabatt hos cdon.com!

Köp nu

Vi vill ju alla göra fynd , eller hur?
Hos cdon.com hittar du många prisvärda massagedynor från obh nordica. Dom har massagedynor i flera prisklasser allt från budget till lite dyrare varianter. Obh nordica har i flera år tillverkat massagedynor. Så unna dig en stunds välbefinnande . Perfekt efter en tuff dag på jobbet Så nu gäller det bara för dig att bestämma dig för vilka behov du har och vad du är villig att betala. Det kan även vara bra att kolla upp hur mycket el massagedynan förbrukar. Det finns massagedynor från ca 300kr -3000kr ett bra utbud finner du hos cdon.com

 

Varför ska du unna dig en massagedyna?

Med en massagedyna hemma har du enkelt tillgång till massage när det passar dig. Du behöver inte betala  dyra massagetimmar utan har alltid tillgång till skön massage när det behövs. Ett bra tips är att köpa en i present till din partner och sedan kan även du nyttja den.

Obh nordica har även en massagekudde.
Denna  masssagekudde masserar nacke, rygg och skuldror med sköna  cirkulerande rörelser  Du kan välja massage med eller utan värme.

Bra  för att mjuka upp trötta och spända muskler.

Om du  vill  ha ytterligare massagetips kan du  även köpa en massage pjäxa. Med en sådan hemma får man skön ben och fotmassage framför tvn eller med en bra bok i favorit fåtöljen.

Har man råd kan man ta steget fullt ut och köpa en massagestol. Nu finns det massagestolar från ca 8000kr. Men dessa stolar är ganska skrymmande så det gäller att ha gott om utrymme.

Andra företag som säljer prisvärda massagedynor är tretti.se, och även rusta.se  har många modeller. Bra massagestolar hittar du hos bwell och pocitron. Unna dig lite massage, det är du värd. En bra kombination kan vara att köpa en massagedyna och massage för fötterna då kan du få en komplett kroppsmassage hemma för en rimlig slant.

Här finner du  Prisvärda massagedynor från cdon.com