massagedyna jula

Söker du en prisvärd massagedyna från Jula?

massagedyna-2

Hos jula.se finner du massagedynor från 99kr upp till 999kr.
Vi på massagedyna.nu tror att en  Jula massagedyna Shiatsu soft kan vara ett bra mellan pris alternativ.

Denna massagedyna kostar 799kr. Den har rörliga shiatsumassage huvuden och program för övre, nedre eller hela ryggen. Dessa massagehuvuden rör sig cirkulärt och kan motverka din muskelsmärta och stelhet i kroppen .

Den har även en vibrerande sittdyna i tre olika steg som kan öka blodcirkulationen i underkroppen. Dynan är lätt att ställa inr via den medföljande handkontrollen. Massagens styrka kan regleras i tre lägen . Denna dyna har även en  autoavstängningsfunktion  efter 15 minuter. Passar de flesta stolar.
Vill du hellre  satsa på Julas dyraste massagedyna  så kostar denna 999kr. Denna modell heter massagedyna  SC-9H.
Jula massagedyna  SC-9H

Denna modell verkar vara en lite kraftigare modell och den har även en värme funktion som inte den billigare varianten har.

Båda dessa modeller är försedda med remmar som gör att dem kan användas på dem flesta stolarna.

När du skall rengöra dynan. Dra ur sladden och låt den svalna innan rengöring. Rengör dynan med mjuk lätt fuktig svamp. Vissa dyrare modeller har en klädsel som du kan ta av och tvätta men det har inte julas modeller.

Har du möjlighet så är det alltid bäst att pröva i butik så att du finner en som passar just dig och din kropp. Men om du beställer via en nätbutik så har du alltid ångerrätt. När du köper en vara eller en tjänst på distans eller vid hemförsäljning har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar, när du handlar inom Sverige. Spara alltid kvittot!
Glöm inte att läsa igenom bruksanvisningen innan du börjar använda din massagedyna. Så att du använder din dyna på ett korrekt sätt. Vill du göra fynd kan du kika in på dessa erbjudanden