Köpa massagedyna

Köpa massagedyna?

köpa massagedyna

Funderar du på att köpa massagedyna. Med en massagedyna hemma kan du få skön avkopplande massage när du själv behagar.

En massagedyna är inte lika skön som en rejäl massagestol,eller riktig massage. Men en dyna kan ge en prisvärd avkoppling i din favorit fåtölj. Massagen har en  positiv inverkan på kroppen.

Den ökar blodcirkulationen i musklerna

Minskar spänningar vid smärttillstånd

Motverkar stress

Stärker  ditt immunförsvaret

Har en lugnande inverkan på nervsystemet

Förbättrar utrensningen av vätska och slaggprodukter i kroppen

Mjukar upp spända muskler

Det finns en mängd olika massagedynor att välja bland. Vissa modeller kan du även använda i bilen. Så innan du köper en massagedyna så bör du fundera på var du skall använda den och vilka funktioner du önskar.

 

Beurer Shiatsu Massagestol

 

dom kallar den massagestol men det är en dyna som du kan använda på nästan alla  stolar, soffor och andra platser med ett tillräckligt djup sits och rygg. Denna är tillverkad av Beurer ett välkänt tyskt företag.
Denna massagedyna kan ge dig massage  som  mjukar upp muskler och spänningar. Använder sig av shiatsu mekanik. Massagedynan ger Shiatsu-massage, vilket förbättrar blodcirkulationen och ger skön avslappning för hela ryggen. Shiatsu är en japansk teknik som påminner om akupunktur där man behandlar musklerna genom tryck.Den har en handkontroll som är lätt att använda.
Priser massagedynor

Vad det gäller priser så finns det enkla massagedynor från 200kr till lyx varianter för ca 3000kr. En  billig variant sälj av Rusta.
Massagedyna Shiatsu 3D Back & Shoulder

En bra lite dyrare variant är  Shiatsu 3D Back & Shoulder säljs av Netonnet för ca 2200 kr.
Dynan har som  sex massageprogram att tillgå för hela eller delar av ryggen. Du kan även välja massage baserad på egna önskemål såsom punktmassage, ryggmassage eller nack massage. Detta i kombination med värme, vibration och rullande eller cirkulerande längsgående massage. Den har  knappar för personanpassade inställningar både  vad gäller  bredd och längd. Fjärrkontrollen är lätt att använda. Varje förinstallerat massage program avslutas automatiskt efter femton minuter.

Massagedynan kan  användas på vanlig stol, kontorsstol, i soffan eller i liggläge. Då dynan är portabel flyttar man den enkelt..

Snabb fakta om denna massagedyna

Dena massagedyna  har 3D funktion – vibration tillsammans med massage och värme ger en extra djupgående massageupplevelse för rygg och skuldror.
Skuldermassage – justerbara massagehuvuden för att passa din längd. Med eller utan värme och/eller vibration.
Den har två olika massagetyper – cirkulerande Shiatsu eller rullande massage rör sig upp och ned längs ryggraden.
6 olika program – av de 2 massagetyperna för hel, övre och nedre rygg.
Punktmassage –  Du kan själv välja med eller utan värme och/även  vibration.
Beurer Shiatsu Massagedyna

dom kallar den massagestol men det är en dyna som du kan använda på nästan alla  stolar, soffor och andra platser med ett tillräckligt djup  för sits och rygg. Denna är tillverkad av Beurer ett välkänt tyskt företag. Den säljs hos eleven.se för ca 1800kr

Denna massagedyna kan ge dig massage  som  mjukar upp muskler och spänningar. Använder sig av shiatsu massage . Massagedynan ger Shiatsu-massage, vilket förbättrar blodcirkulationen och ger skön avslappning för hela ryggen. Shiatsu är en japansk teknik som påminner om akupunktur där man behandlar musklerna genom tryck. Även denna modell har en handkontroll som är lätt att använda. Denna modell har lite färre funktioner ,men är i stället lite billigare.

Ett bra tips är att prova i butiken så att du vet hur den massagedyna du har valt känns. Men köper du på nätet så har du ändå bytesrätt om du inte skulle vara nöjd med den massagedyna du valt.

Snart kommer du kunna läsa mer om massagedynor här på massagedyna.nu

Med en massagedyna hemma kan du få skön avkoppling i din favorit fåtölj, inte illa. Skaffa en massagedyna idag, det är du värd!

 

Så har skriver wikipedia om massagedyna.