Vad kostar en massagedyna

Vad kostar en massagedyna?

Vad kostar en bra massagedyna? Det finns lågpris dynor från ca 300kr men dessa är ofta av tveksam kvalite. En  massagedynan med Shiatsu-massage, hjälper till att  förbättrar blodcirkulationen och ger skön avslappning för hela ryggen.

Vad är shiatsu massage?

Shiatsu massage är ett japanskt begrepp som innebär en djupt tryckande massage i cirkulerande rörelse. Denna massage ger dig avslappning och en smidigare rygg.

Rullmassage

Rullmassagen liknar massage med två händer eller tummar som rör sig mjukt över ryggen.

Massageprogrammet kan kompletteras med vibrationer.
Du kan välja mellan tre olika vibrationsstyrkor – låg, medium och hög.
Den förinställda styrkan är låg.

Hur mycket du vill lägga ut på en massagedyna beror på vilka behov du har. Kommer du bara att använda massagedynan  någon gång ibland kan det nog räcka med en billigare variant. Men vill du ha en massagedyna som håller  för att användas ofta bör du satsa på lite kvalité.

Hos cdon.se hittar du prisvärda massagedyna i alla prisklasser!

Två bra och stora tillverkare av massagedynor är Obh nordica och Beurer.

Obh nordica har många massagedynor med shiatsu massage . Shiatsu massage är en japansk teknik som påminner om akupunktur där man genom tryck behandlar musklerna . Obh nordica ha massagedynor från  900kr  till ca 3000kr.

Garantier

Vad har man för garantier när man köper massagedyna?

Garantierna kan variera  men  oftast 1-2års garanti. Kan vara bra att kolla upp innan ett eventuellt köp.

Så här säger konsumentverket om ångerrätten

“När du köper en vara eller en tjänst på distans eller vid hemförsäljning har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar, när du handlar inom Sverige. Om du handlar något från ett annat EU-land, exempelvis via Internet, har du också ångerrätt, men ångerfristen kan då vara kortare än 14 dagar.

Informationen

Vid hemförsäljning ska du även få dels en blankett som du kan använda om du vill ångra köpet, dels en informationshandling. Den ska bland annat innehålla information om ångerrätten och adress och telefonnummer till den du ska vända dig till om du ångrar dig.

Returfrakten

Om du ångrar dig vid internet- eller postorderköp får du själv betala returportot. Ångrar du dig vid telefonförsäljning ska du inte behöva betala returfrakten. Om du ångrar dig vid hemförsäljning ska du hålla varan tillgänglig så att säljaren kan hämta den hos dig. Ett undantag är om varan levererats efter själva hembesöket. Då ska du själv skicka tillbaka varan men har rätt till skälig ersättning för returfrakten. ”

källa : konsumentverket.se

Så glöm inte att  spara kvittot.

Tänk på att läsa manualen innan du börjar använda din massagedyna, så att du få ut det mesta av din produkt och använder den på rätt sätt. En vanlig massagebehandling med massagedyna tar bara en kvart. Så nu kan du unna dig lite avkopplande och välgörande massage när det passar dig. Vi behöver alla lite mer massage för att koppla av och mjuka upp stela muskler och leder.

Andra företag som säljer prisvärda massagedynor är Halens och cdon.com

bara för att nämna några.